FOTOALBUM

ONZE SPONSOREN

SOCIAL MEDIA

Op deze pagina plaatsen we de informatie van het lopende seizoen. Dit jaar is dat City Shaper 2019 - 2020. 

Alleen de finales waar wij aan deelnemen zullen hier vermeld worden.

De opdrachten, teams en prestaties van voorgaande jaren kun je terugvinden onder de kop historie. 

 

Op 14 december 2019 was de regiofinale van Oost-Nederland bij het Saxion in Enschede. Ook dit jaar hebben we weer deelgenomen met 2 teams, Build the Future en Power 2 the Future. De kinderen kwamen weer met prachtige oplossingen voor de problemen die ze tijdens hun onderzoek ontdekten. 

Bij de BeNeLuxfinale in Breda op 25 januari 2020 heeft het team Power 2 the Future de eerste plaats in het algemeen klassement behaald. Het team Build the Future heeft de 2e plaats in het algemeen klassement behaald en de Robot Prestatie prijs. Beide teams mochten door naar de FLL BeNeLux finale in Breda.

Ook bij de BeNeLuxfinale waren beide teams succesvol. Power 2 the Future kreeg de Robot Strategie en Innovatieprijs en Build the Future won een Championsaward door als 4e te eindigen in het Algemeen Klassement. Zij wonnen hiermee een ticket voor deelname aan een internationaal toernooi (het Open International Championship in Thessaloniki in Griekenland).

De voorbereidingen voor deelname aan het Open International Championship in Thessaloniki in Griekenland in mei 2020 waren al in volle gang. Helaas brak er een wereldwijde Corona pandemie uit waardoor alle internationale toernooien van FIRST werden geannuleerd. De reis naar Griekenland kon hierdoor helaas niet doorgaan. 

 team_2019/teams regiofinale.jpg